Πολιτική αλλαγών - επιστροφών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΩΝ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε την δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στην απόδειξη ή στο τιμολόγιο αγοράς.

Οι επιστροφές επιβαρύνουν τον καταναλωτή με 5€ για Αθήνα και 9€ για επαρχία.

Αν το προϊόν δεν πληρεί τις προϋποθέσεις της επιστροφής παρακαλείστε όπως κανονίσετε την παραλαβή από το κατάστημα μας ή την αποστολή του με όποιο τρόπο εσείς επιλέξετε.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να αντικαταστήσετε το επιστρεφόμενο προϊόν με νέο, έχετε δικαίωμα  επιστροφής χρημάτων ΕΝΤΟΣ 14 ημερολογιακών ημερών καλωντας το καταστημα μας στο τηλεφωνο 2106856185-6

Η εταιρεία kalimeratzis οφείλει να επιστρέψει το ακριβές ποσό που εισέπραξε για το συγκεκριμένο προϊόν ΕΝΤΟΣ 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που έγινε η αγορα. Η πίστωση θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποίησε αρχικά ο καταναλωτής και ΕΦΟΣΟΝ το προϊόν πληρεί τις προϋποθέσεις επιστροφής.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Το προϊόν που επιστρέφεται στην kalimeratzis.gr, πρέπει να συνοδεύεται από την απόδειξη αγοράς,να είναι σε άριστη κατάσταση και να μην έχει υποστεί οποιαδήποτε φθορά ή μεταποίηση.Πρέπει να βρίσκεται μέσα στην συσκευασία την οποία το παραλάβατε,έχοντας όλα τα καρτελάκια και τις ετικέτες του ανέπαφες.

Τα καλσον ΔΕΝ επιστρέφονται.

Τα σουτιέν με ενσωματωμένες cups δεν πρέπει να διπλώνονται ή να τσαλακώνονται,καθώς αυτό θα θεωρηθεί φθορά.

Τα είδη με έκπτωση και οι προσφορές επιβαρύνονται με μεταφορικά 3,50€ στην πρώτη αλλαγή και 6,00€ σε κάθε επόμενη.

Καθώς κάποια είδη ανήκουν σε ευαίσθητη κατηγορία ,οι κανόνες ποιοτικού ελέγχου είναι αυστηροί,για την διασφάλιση της υγιεινής του κάθε καταναλωτή.

 

Αν η εταιρεία μας κρίνει σκόπιμο και απαραίτητο,θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας για διευκρινίσεις και καθοδήγηση.

Είμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 2106856185-6 από τις 9:30 έως τις 15:00 καθημερινά.

Αποστολές

Μπορείτε να λάβετε την παραγγελία σας, εύκολα

και γρήγορα στην έδρα σας.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Η πραγματοποίηση των πληρωμών σας γίνεται

σε περιβάλλον ασφαλούς κρυπτογράφησης SSL.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανακαλύψτε όλους τους τρόπους πληρωμής
της παραγγελίας σας.